Referenssit

Olemme uusi yritys, jonka osakkailla ja tekijöillä on laaja työkokemus. Listaamme alle tekijöiden omia referenssejä sekä tämän yrityksen yhteisiä.

Meillä on laajaa kokemusta julkisrahoitteisten hankkeiden suunnittelusta, hakemisesta, toteuttamisesta, johtamisesta ja hallinnoinnista. Toteuttamiemmen hankkeiden yhteenlaskettu budjetti on yli 8 miljoonaa euroa. Meillä on kokemusta mm. seuraavista rahoituksista Tekes/Business Finland, ESR, EAKR, AIKO/ERM ja REACT-EU EAKR, LEADER/Maaseuturahasto, STEA, OKM, TEM, MSR, Citizens for Europe, AKKE, MOKRA, SKR ja TAIKE.

Meillä on kokemusta yli 400 tapahtuman (pienen ja suuren) tuotannoista. Tapahtumat vaihtelevat usean tuhannen hengen ulkoilmatapahtumista muutaman kymmenen hengen intiimeihin elämystapahtumiin. Meidän vahvuutena on monipaikkaiset hybridituotannot, joissa yhdistyvät fyysinen ja digitaalinen tapahtumaelämys.

Meillä on kokemusta kymmenistä sisällöntuotannoista erilaisille asiakkaille. Olemme toteuttaneet erilaisia sisältöjä kaupungeille ja kunnille, korkeakouluille, valtiolle, yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Sisällöt vaihtelevat aina videosta ja valokuvasta, graafiseen suunnitteluun ja kuvituksiin sekä erilaisiin esityksiin ja teoksiin.

Toteutimme Etelä-Karjalan pelastuslaitokselle viestinnän ratkaisuja tanssin, teatterin, kuvataiteen, videon ja valokuvan keinoin.

Toteutimme Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiölle 1700-luvun historiaan pohjautuvia kulttuurimatkailun sisältöjä sekä tuotimme kolme teemaan liittyvää tapahtumaa, https://ekarjala-retkeily.fi/ekvas/kehittamishankkeet/suvorov/

Suunnittelimme ja toteutimme Business Finlandille, yhdessä Aurana Oy:n kanssa, kansallisen kulttuurimatkailutuottajuuden valmennusohjelman, https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/tuotekehitys-ja-teemat/kulttuurimatkailu/culture-creators

Toteutimme Lappeenrannan kaupungille esityksen ja markkinointimateriaalin European Green Leaf Awards kilpailun finaalia varten. Työ sisälsi esityskonseptin suunnittelun, käsikirjoituksen, ohjauksen ja videotuotannon sekä livestriimin toteutuksen. Kaupunki valittiin vuoden 2021 Green Leaf Awards kilpailun voittajaksi. https://www.greenreality.fi/en/greenreality-lappeenranta/green-leaf

Finnish Creative Agency Oy

Y-tunnus: 3273487-7

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

Juha-Pekka Natunen

Yrittäjä, myynti ja välitystoiminta

Olen kulttuurin, elinkeinojen kehittämisen ja luovien alojen liiketoiminnan ammattilainen, jonka työhistoria ulottuu vuoteen 2005 saakka. Minulla on kokemusta yrittäjänä toimimisesta kolmessa yrityksessä, projektijohtajana kuntaorganisaatiossa, toiminnanjohtajana sekä hanke- ja markkinointipäällikkönä kahdessa eri yhdistyksessä, TKI-asiantuntijana ammattikorkeakoulussa sekä useissa erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Kaikessa työssä olen pyrkinyt edistämään luovien alojen asemaa.

Erilaiset hankkeet ja julkinen rahoitus ovat minulle tuttuja asioita. Olen urani aikana suunnitellut ja toteuttanut 23 hanketta, joiden yhteenlaskettu budjetti on yli 2 miljoonaa euroa. Lisäksi olen osallistunut useiden hankkeiden toteutukseen asiantuntijan tai palveluntuottajan roolissa. Erilaiset taiteen ja kulttuurin avustukset ja apurahat ovat minulle tuttuja työkaluja.

Kulttuuri, taiteet ja luovat alat ovat minulle tärkeitä. Olen toteuttanut taiteellisia sisältöjä ja tuotantoja, mutta myönnettäköön että olen parempi tuottajana ja myyjänä kuin taiteen tekijänä. Pyrin jatkuvasti hahmottamaan kaupallisen toiminnan ja taiteellisen toiminnan rajapintaa, koska kummallakin on omat arvonsa ja tavoitteensa. Minulle on tärkeää, että luovien alojen ammattilaiset saavat tehdä osaamistaan vastaavaa työtä ja siitä maksetaan riittävä korvaus.

Yrittäjänä minulle on tärkeää, että toiminta on ammattimaista, osapuolia kunnioittavaa ja taloudellisesti kannattavaa. Ammattimaisuus koostuu sisällön laadusta, tekijöiden osaamisesta sekä pienistä yksityiskohdista, kuten sopimuksista, aikataulujen noudattamisesta ja oikeasta hinnoittelusta. Lisäksi täytyy olla rohkeutta kokeilla uusia asioita ja ottaa riskejä tarpeen mukaan.