Yrityksen tiedot

Finnish Creative Agency Oy eli Fincrea on vuonna 2022 perustettu luovien alojen palveluita tarjoava yritys. Sen kotipaikka on Imatra, mutta toiminta kattaa koko Suomen sekä ulkomaat. 

Yrityksen omistajarakenne:

Juha-Pekka Natunen (35 %)
Kulttuurin tilitys ja välitys Oy (35 %)
Kulttuuritila Nuijamies ry (15 %)
Erno Salmela (10 %)
Oona Jakku (5 %)

Yrityksen hallitus:

Puheenjohtaja, Juha-Pekka Natunen
Jäsen, Lauri Haltsonen (Kulttuurin tilitys ja välitys)
Jäsen, Mikko Vento (Kulttuuritila Nuijamies)
Jäsen, Erno Salmela
Varajäsen, Oona Jakku
Varajäsen, Maarit Hokkanen (Kulttuurin tilitys ja välitys)

Arvot

Edistämme luovien alojen ammattilaisten asemaa niin Suomessa kuin ulkomailla ja tarjoamme laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Sitoudumme toimimaan eettisesti ja kestävällä tavalla jokaista yksilöä kunnioittaen ja kuunnellen.

Emme ylläpidä syrjiviä rakenteita. Henkilöön liittyvät tekijät, kuten etninen tai kansallinen alkuperä, asuinpaikka, uskonto tai vakaumus, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen tai terveydentila eivät vaikuta kielteisesti asiakkaan, sidosryhmän tai henkilöstön kohteluun tai mahdollisuuksiin.

Olemme asiakaslähtöisiä. Kohtelemme asiakkaitamme, sidosryhmiämme ja toisiamme arvostavasti, ystävällisesti ja hienotunteisesti. Ymmärrämme luovan työn erityislaadun.

Finnish Creative Agency Oy

Y-tunnus: 3273487-7

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

Juha-Pekka Natunen

Yrittäjä, myynti ja välitystoiminta

Olen kulttuurin, elinkeinojen kehittämisen ja luovien alojen liiketoiminnan ammattilainen, jonka työhistoria ulottuu vuoteen 2005 saakka. Minulla on kokemusta yrittäjänä toimimisesta kolmessa yrityksessä, projektijohtajana kuntaorganisaatiossa, toiminnanjohtajana sekä hanke- ja markkinointipäällikkönä kahdessa eri yhdistyksessä, TKI-asiantuntijana ammattikorkeakoulussa sekä useissa erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Kaikessa työssä olen pyrkinyt edistämään luovien alojen asemaa.

Erilaiset hankkeet ja julkinen rahoitus ovat minulle tuttuja asioita. Olen urani aikana suunnitellut ja toteuttanut 23 hanketta, joiden yhteenlaskettu budjetti on yli 2 miljoonaa euroa. Lisäksi olen osallistunut useiden hankkeiden toteutukseen asiantuntijan tai palveluntuottajan roolissa. Erilaiset taiteen ja kulttuurin avustukset ja apurahat ovat minulle tuttuja työkaluja.

Kulttuuri, taiteet ja luovat alat ovat minulle tärkeitä. Olen toteuttanut taiteellisia sisältöjä ja tuotantoja, mutta myönnettäköön että olen parempi tuottajana ja myyjänä kuin taiteen tekijänä. Pyrin jatkuvasti hahmottamaan kaupallisen toiminnan ja taiteellisen toiminnan rajapintaa, koska kummallakin on omat arvonsa ja tavoitteensa. Minulle on tärkeää, että luovien alojen ammattilaiset saavat tehdä osaamistaan vastaavaa työtä ja siitä maksetaan riittävä korvaus.

Yrittäjänä minulle on tärkeää, että toiminta on ammattimaista, osapuolia kunnioittavaa ja taloudellisesti kannattavaa. Ammattimaisuus koostuu sisällön laadusta, tekijöiden osaamisesta sekä pienistä yksityiskohdista, kuten sopimuksista, aikataulujen noudattamisesta ja oikeasta hinnoittelusta. Lisäksi täytyy olla rohkeutta kokeilla uusia asioita ja ottaa riskejä tarpeen mukaan.