Mitä saat kauttamme?

Meiltä saat luovien alojen ratkaisut erilaisiin tarpeisiin toimialasta riippumatta. Meidän kauttamme löydät oikeat tekijät ja tavat työn toteuttamiseen. Tehtävämme on varmistaa laadukas lopputulos.

Luovien alojen ammattilaisille tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä ja ansaita rahaa. Tutustu myynti- ja välityspalveluumme täällä.

Tarjoamme palveluita esimerkiksi seuraaviin tarpeisiin:

Hankkeen suunnittelu ja hankesuunnittelman kirjoittaminen, sopivan rahoittajan etsiminen, konsortion kasaaminen, sopimusten valmistelu ja hankkeen toteutukseen liittyvät palvelut, kuten hallinnointi-, asiantuntija- ja projektipäällikkö-palvelut

Luovien alojen strategiat ja selvitykset, kehittämissuunnitelmat sekä erilaiset asiantuntijalausunnot

Logot, julisteet, mainosmateriaalit, erilaiset kuvitukset ja graafinen ohjeisto

Mainoskuvaukset, henkilö- ja tapahtumakuvaukset, musiikkivideot, lyhytelokuvat ja dokumentit

Sävellykset ja äänisuunnittelu niin taiteellisiin kuin kaupallisiin tuotantoihin

Tapahtumien suunnittelu, johtaminen ja toteutus

Esittävät taiteet, kuten elokuva ja teatteri tai erilaiset kaupalliset tuotannot

Kuvitus, käsikirjoittaminen ja äänisuunnittelu

Luovien alojen kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yleiseen taloushallintoon liittyvät palvelut

Taiteelliset ja kaupalliset tuotannot

Luovien alojen osaamisen ja palveluiden tuotteistaminen ja tuotekehitys

Teemoina esimerkiksi luovien alojen liiketoiminta ja yrittäjyys, tuotteistaminen ja tuotekehitys, tapahtumat, kulttuurimatkailu, julkisrahoitteiset hankkeet, elinkeinojen kehitys ja muut kulttuuriin ja taiteisiin liittyvät sisällöt

Kerro tarpeesi ja pyydä meiltä tarjous.

Finnish Creative Agency Oy

Y-tunnus: 3273487-7

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

Juha-Pekka Natunen

Yrittäjä, myynti ja välitystoiminta

Olen kulttuurin, elinkeinojen kehittämisen ja luovien alojen liiketoiminnan ammattilainen, jonka työhistoria ulottuu vuoteen 2005 saakka. Minulla on kokemusta yrittäjänä toimimisesta kolmessa yrityksessä, projektijohtajana kuntaorganisaatiossa, toiminnanjohtajana sekä hanke- ja markkinointipäällikkönä kahdessa eri yhdistyksessä, TKI-asiantuntijana ammattikorkeakoulussa sekä useissa erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Kaikessa työssä olen pyrkinyt edistämään luovien alojen asemaa.

Erilaiset hankkeet ja julkinen rahoitus ovat minulle tuttuja asioita. Olen urani aikana suunnitellut ja toteuttanut 23 hanketta, joiden yhteenlaskettu budjetti on yli 2 miljoonaa euroa. Lisäksi olen osallistunut useiden hankkeiden toteutukseen asiantuntijan tai palveluntuottajan roolissa. Erilaiset taiteen ja kulttuurin avustukset ja apurahat ovat minulle tuttuja työkaluja.

Kulttuuri, taiteet ja luovat alat ovat minulle tärkeitä. Olen toteuttanut taiteellisia sisältöjä ja tuotantoja, mutta myönnettäköön että olen parempi tuottajana ja myyjänä kuin taiteen tekijänä. Pyrin jatkuvasti hahmottamaan kaupallisen toiminnan ja taiteellisen toiminnan rajapintaa, koska kummallakin on omat arvonsa ja tavoitteensa. Minulle on tärkeää, että luovien alojen ammattilaiset saavat tehdä osaamistaan vastaavaa työtä ja siitä maksetaan riittävä korvaus.

Yrittäjänä minulle on tärkeää, että toiminta on ammattimaista, osapuolia kunnioittavaa ja taloudellisesti kannattavaa. Ammattimaisuus koostuu sisällön laadusta, tekijöiden osaamisesta sekä pienistä yksityiskohdista, kuten sopimuksista, aikataulujen noudattamisesta ja oikeasta hinnoittelusta. Lisäksi täytyy olla rohkeutta kokeilla uusia asioita ja ottaa riskejä tarpeen mukaan.